Elektrisch vervoer, een nieuw mobiliteitsconcept dat de komende jaren aanzienlijk in belang zal toenemen.

Om hierop te anticiperen en onze klanten in de toekomst een volledig gamma elektrische voertuigen te kunnen aanbieden start Felix groep een samenwerking op met EH-Line, Victoria & Electric Fuel.  Zo bieden we A-tot-Z oplossingen voor elke vorm van elektrische mobiliteit. 

EH Line is een Oostenrijkse producent van elektrische voertuigen biedt een een gamma aan dat stopt waar onze vaste leverancier Citroën met de elektrische C-Zero & hybride wagens start. EH-line produceert elektrische steps, elektrische fietsen, scooters en moto's van uitzonderlijke kwaliteit. Binnenkort verwachten we tevens een eerste kleine elektrische wagen van EH-Line.

Victoria is een Duitse verdeler van elektrische fietsen van hoge kwaliteit.

Electric Fuel is een bedrijf gespecialiseerd in oplaadsystemen voor elektrische of hybride voertuigen.

Dankzij onze jaren lange ervaring in de autosector is ons bedrijf uitstekend geplaatst om professionele en particuliere klanten bij te staan bij de keuze van hun elektrisch voertuig. Naast een zeer uitgebreid en kwaliteitsvol gamma kan u bij ons rekenen op correct advies ivm de fiscale voordelen, financierings- of lease oplossingen op maat en een aangepaste dienst na verkoop.

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met ons productengamma in onze vestiging FELIX MOL (Tortelstraat 39 2400 Mol). U kan onze elektrische fietsen, scooters en wagen bekijken en uitproberen !

Klik hier om ons volledig gamma te bekijken.

ONZE VESTIGINGEN
some space3
some space3
some space3